Antalyaspor için destek vakti

Normal şartlarda 3-4 maçlık periyotlarla maçlar üzerine konuşuyoruz. Fakat bu yazı başka bir amaç taşıyor. Takımımız 14 maçta 10 galibiyet ile zirve takibi yapıyor.

Antalya basketbolunu en üst seviyede temsil eden Antalyaspor , sportif olarak da başarılı bir sezon geçiriyor ve bizi gururlandırmaya devam ediyor.

Bir süredir Antalyaspor AŞ sıkıntılı günler geçiriyordu, bunun sonucunda başkan Ali Şafak Öztürk görevini bıraktı. Futbol takviminin devre arasında Antalyaspor AŞ seçime gidecek ve yeni başkanını belirleyecek, haliyle yeni yönetimi.

Antalyalı basketbolseverlerin kafasında sorular var, kulüp küçülmeye gider mi ,yeni yönetimin basketbol şubeye bakışı nasıl olur, basketbol şube yönetim değişikliğinden nasıl etkilenir vs. vs.

Ama şu aşamada bile şubemiz etkilenmiş durumda, malesef ekonomik sıkıntı içerisinde basketbol şubemiz. Basketbol takımımızın başarılı olduğu bu sezonda bu haber hepimizi üzdü. Antalya şehri dinamikleri istese bırakın TBL'yi takımı süper lige çıkarır güçte.

Basketbol uzun süre sonra Antalya ve Antalyaspor'a çok yakıştı. Tüm Antalya şehri belediyeleriyle, özel ve tüzel kuruluşlarıyla , meslek odalarıyla vs. birlik olup bu takımın arkasında durmalıdır. Biz basketbolseverler olarak Antalyaspor'u TBL'de daha sonraki sezonlarda süper ligde görmek istiyoruz.

TBL'de oynayan bazı takımların isim sponsorlukları hatta forma reklamları bile var. Antalyaspor basketbol takımına kaynak oluşturmanın en güzel yolu isim ve forma reklamı yoludur.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel'in basketbol sevgisini basketbolseverler çok iyi bilir. Antalya Büyükşehir Belediyespor ile Eurochallange oynayan takımın başkanıydı ki o takım bölgesel ligden başlayarak adım adım Beko Basketbol Ligi'ne kadar gelmişti. Antalya basketboluna damga vurmuş isimlerin başında gelir Menderes Türel. Başkanımızın Antalyaspor'a her konuda destek olduğu gibi basketbol konusunda da destek olacağından şüphemiz yok.


Antalya şehri isterse bu takımın sırtı yere gelmez.