Adım adım hedefe..

Yerinde seyrettiğimiz ve oynadığımız kötü oyunu dakika dakika izledikten sonra önceki yazıda demiştim kaybetme lüksümüz yok artık diye. Artvin takımı çok saygı duyduğum, Artvin şehrine heyecan getiren, basketbolu şehirde yaşatan bir takım. Ciddi mücadele verdiler lig boyu, sürpriz sonuçlar da aldılar. Kolay maç zaten yok final grubunda. Her maç ciddiyet gerektiriyordu.


Yeni salonda engelli müsabakaları olduğu için Atatürk Spor Salonu'nda oynadık maçı. Çok küçük boşluklar dışında yine doluydu salon. Bu sene seyirci olarak biz de hep ikinci yarılarda reaksiyon gösterdik. Özellikle iç saha maçlarında 3. ve 4.periyotlarda takımın savunmasını ateşlediğini düşünüyorum taraftarın. Rakibi çok top kaybına zorluyoruz taraftarla bütünleştiğimizde.



Yine başa baş geçen ilk yarı oldu Artvin maçında da ama ikinci yarı sazı elimize aldık. Güzel bir atmosferden güzel bir galibiyet geldi.



Kaptan Bora Hun Paçun 22 sayı ile yine ön planda olan isimdi. Takım olarak hücuma biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor.

Finallerin son maçları her zaman stresin tavan yaptığı dönemdir herkes için. Öfke kontrolünü iyi yapan taraf bir adım önde olur. Bazı oyuncularımızın özellikle bu dönemlerde çok daha dikkatli olması lazım. Gereken uyarılar yapılacaktır umarız.



Bugün oynanan maçta Tofaş Gelişim, Ormanspor'u mağlup etti. İnsan kaybedilen 2 Orman maçına yanıyor, 1 tanesini almış olsak iş bitmişti. Sonuç olarak ipler yine bizim elimizde. Kalan 3 maçda, Mersin BŞB deplasmanı ve içerde Tofaş Gelişim maçlarından galibiyetle ayrılarak son hafta Karesispor deplasmanına daha rahat çıkmalıyız. Karesi'ninde Orman ile maçı olduğunu unutmamak lazım tabi.

Haftaiçi Antalya'da Türkiye Gençler Basketbol Şampiyonası başladı. Atatürk Spor Salonu'nda oynandı maçlar. Antalyaspor Genç Basketbol Takımı A kategorisi finaline kadar geldi. Genç akrepleri tebrik ederiz. Başarılarının devamını diliyoruz.

NOT: Video Antalyaspor Resmi Facebook Hesabı'ndan , fotoğraflar Doğan Hakyemez Kişisel Facebook Hesabı'ndan alınmıştır.