Beklenmedik yenilgi..Değişen planlar..

Artvin maçından sonra tahminen zor olsa da Mersin ve içerde Tofaş maçlarından galip gelecek ve son maça rahat gideceğiz diye düşünüyordum. Oyuncu kalitemiz, özellikle kritik deplasmanlarda bazı sıkıntılar yaşasa da bunu yapabilecek güçteydi. Malesef beklediğimiz gibi olmadı.

Maçı canlı anlatım vs. ile takip etme şansım olmadı ama maç sonu istatistiklere baktığımızda son çeyreğe 11 sayı önde girdiğimizi görüyoruz. İnsan daha da kahroluyor buraya gelmişken verilen maça.

Bora yine erken faul problemi yaşamız, pota altı hücumda ve savunmada yine aksaklık yaşamışız. Bizim adımıza en skorerimizin Yiğit Can Vardal olması en sevindirici tarafımız.

Bitime 8 sn.civarı bir süre kalan kritik 2 serbest atıştan yararlanamayınca maçı da bırakmışız.

Karesispor-Orman maçı öncesinde çok kritik bir maçtı, inşallah aramayız bu maçı.

Şimdi önümüzde Tofaş Gelişim ve Karesispor maçı var. İki maçı da kazanmaktan başka şansımız yok.

Karesi'nin Ormanspor'u mağlup edip bizim maça rahat çıkması biraz olsun avantajımız olabilir. İpler elimizdeyken başka maçların sonucuna bakmadan kendi işimizi kendimiz halletmeliydik. Hayal kırıklığım bu oldu çünkü kadro kalitemiz bunu yapabilecek güçteydi.

Hem oyuncular hem taraftarlar olarak motivasyonumuzu tekrar sağlamalı ve cumartesi maçı kazanmaya odaklanmalıyız. Maç cumartesi 16'da yeni salonda. Futbol maçının hemen önü yine. Bunun avantajını daha önce gördük. Şimdi daha yüksek sesle destek olalım, bu ligden çıkalım.

Muhasebeyi daha sonra yaparız.