Final Grubu'nun final maçına!

Beklenmedik Mersin yenilgisiyle stresin arttığı bir ortamda Tofaş Gelişim maçına çıktık. Yine iyi bir taraftar vardı, maçın içindeydi Antalyasporlular.


Normal şartlarda maçla ilgili teknik vs. bir çok şey yazılır. Hatta hakemler hakkında ayrı bir paragraf yazılırdı ama şu anda bunlara gerek duymuyorum. Kötü başlasakda özellikle ikinci yarı Seray ve Kağan'ın müthiş katkısıyla mağlup ettik Tofaş Gelişim'i.

Asıl konumuz Orman-Karesi maçı. Maç boyu takip ettik. Ormanspor son saniyeleri kafa kafaya giden maçta 1 sayıyla kazandı ve TBL'ye çıkan ilk takım oldu. Öyleki haftaya yenilse bile grubu 2.bitirmesi garanti. Çünkü ikili averajda hem bize hem Karesispor'a 2 maçta da galip gelerek üstünlük sağladı. Burda çok eleştirdim Ormanspor'u ama tebrik etmek lazım, iyi iş çıkardılar. 

Haftaya Karesispor deplasmanına gidiyoruz. Karar maçımız. İçerde müthiş bir oyunla farklı yendiğimiz Karesi'ye şimdi bambaşka bir ortamda gidiyoruz. Kolay bir atmosfer olmayacaktır. Sezon içinde bazı maçlarda beklenmedik performans ortaya koyan oyuncularımızın karakter koyma maçıdır. Güveniyorum, gereğini yapacaklardır. Çünkü tüm oyuncularımız bu kalitede.

Sosyal medyada, bazı internet sitelerinde TBL'den çekilecek takım yada takımların olduğu söyleniyor. Final grubunun bu kadar karışık geçmesinde yine bu söylentilerin büyük etkisi var bence. Geçen sene de buna referans oluyor. Hadi isim de verelim Gelişim Koleji'nin çekileceği söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum. Final grubunda nerdeyse bu haftaya kadar her takımın hedefi vardı bu yüzden. Grubu 3. yada 4. bitirmek de hedef haline geldi. Her takım maçlarına bu yüzden ciddiyetle çıktı.

Bu söylentiler kimsenin kafasını karıştırmamalı. Kendi biletimizi kendimiz kesip üst lige çıkacak güçteyiz. Hem takım hem taraftar olarak. Bizim için hedef ilk 2'den çıkmaktır. Bunu başarmak için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. İnşallah taraftar da Balıkesir'de yerini alır ve üst lig sevincini yerinde yaşar. 

Karesispor-Antalyaspor
28 Mayıs Pazar Saat 16:00
Kurtdereli Spor Salonu - Balıkesir