Lidere selam durun!

Çok kritik bir maça çıktık sahamızda. Karesi normal sezonunda grup lideri olmuş, finallerde de iyi bir performans ortaya koyuyordu. Bu ligin tecrübeli isimlerinden oluşmuş kadroları var. İyi bir takım.

Haftaiçi idmana gitme fırsatımız oldu. Takım savuna çalışıyordu. Hırslıydı oyuncular.



Salona gittiğimde her zamankinden daha bir kalabalık vardı. Basket maçından hemen sonra Trabzonspor ile süper lig maçının olması sayıyı ve atmosferi direk etkiledi. Normal sezonda da Artvin maçından sonra futbol maçı denk gelmişti yine etkili bir atmosfer vardı.



İyi başladık maça, savunmamız maç boyu dikkatliydi. Biraz faul problemi yaşadık ama kontrolü elimizden bırakmadık. iki kere 10 sayıdan fazla öne geçsekte Karesi ortak oldu maça ama öne geçirmedik. Maçın özellikle son periyodunda müthiş bir alan savunması yaptık. Top kaybına zorladık rakibi. O top kayıpları da farkı getirdi; 83-61. Olası bir puan eşitliğinde ikili averaj için de ideal bir fark. Tabi daha Balıkesir'de son hafta oynayacağız Karesi ile.

Maçta Okan Bostancı etkileyici bir performans gösterdi. Sezon boyu bazı maçlarda hep değişik isimler ön plana çıktı. Bora, Fırat , Ömer , Barış , Burak , Kaan ve son Tofaş Gelişim deplasmanında Umur ve Seray. Bu maçta da Okan sahneye çıktı. İşte rotasyon genişliği, her oyuncunun yeri geldiğinde sazı eline aldığı takım.



Maçın sonlarında telefonlar elimizde Mersin BŞB-Ormanspor maçının sonlarını takip ediyorduk. Mersin kendi sahasında geçit vermedi Ormanspor'a, bizim için çok kazançlı bir hafta oldu ve liderlik koltuğuna oturduk.

Şimdi içerde hakem skandalıyla kaybettiğimiz Ormanspor maçının rövanşı için Ankara'da parkeye çıkıyoruz. 28 Nisan 2017 Cuma saat 16'da Ormanspor ile karşılacağız. Bu maçtan galibiyetimiz halinde TBL kapılarını aralamış oluruz.