Bütçe tartışmalarına son nokta koyuldu, TBL yolunda yeni gelişmeler

Bir önceki yazıda bütçe tartışması ile ilgili dönemin menejeri Doğan Hakyemez'e sorduğumuz soruları ve aldığımız cevapları paylaşmıştım. Net sayılardan oluşan,açıklayıcı cevaplar aldık.

Bu konunun bir diğer ucu olan Antalyaspor yönetimine yakın bir kaynaktan da aldığımız bilgiler de bu yönde. Antalyaspor'un biten sezon bütçesi 1.5 Milyon TL'dir cevabını aldık. Aldığımız bu samimi cevapların sahiplerine teşekkür ederiz. Antalyaspor adına bu bütçe tartışmalarına , ortalıkda dolaşan yanlış bilgilere son noktayı koyduğumuzu düşünüyorum.

Bundan sonraki süreç, mücadelesine devam edecek olan Antalyaspor'un arkasında olmaktır. Önümüzdeki günlerde yeni sezonda hangi ligde oynacağımız belli olacak ve adımlarımız buna göre atılacaktır. Yönetim bu konuda gerçekten yoğun bir mesai harcıyor.


Son yazdığımız gelişmelere Türk Telekom'un süper lige alınma başvurusu eklendi. Federasyonla görüşmeleri sürüyor Telekomlu kurmayların, karar ne olur bilemiyoruz.

Ama asıl şaşırtıcı gelişme bugün yaşandı. Süper ligden TBL'ye düşen Best Balıkesir'in ligden çekileceği, haklarını devredeceği haberi geldi. Beklenmedik bir gelişme.

21 Haziran'da federasyonun toplantısı var. TBL ile ilgili üst lige çıkış statüsünde değişiklik olacak, normal sezonun lideri direk çıkacak, 2-9 arası takımlar playoff oynayacak. Şu an TBL'de 2 yabancı hakkı var. Bu toplantıda görüşülecek konulardan birisinin de yabancı sayısı olduğu söyleniyor. Tabi bu çekilme-devir durumları da gündemi meşgul ediyor.

İnanıyorum yakında güzel haberler gelecek. 

Şimdi tamamen yeni sezona adapte olup, gelişmeleri beklemek zamanı.
Bundan sonraki yazılarımızda beklediğimiz güzel haberleri konuşmak dileğiyle..